vrijdag 7 februari 2014

He He EINDELIJK

Eindelijk heb ik  mijn pc terug.  Maar goed werk tijd nodig. Ben reuzeblij dat er iemand was die hem kon repareren voor een habbekrats.

Het heeft even geduurd maar nu kan ik weer gewoon blogjes lezen en schrijven.
Heb dat wel gemist hoor, maar had wel extra veel tijd om te quilten zo. En dat had ik nodig, want was begonnen met een nieuwe top als huiswerk voor een cursus die ik afgelopen 2 maanden heb gevolgd bij Dorry
Hier wat foto's van begin tot nu

 Het allereerste begin, vierkantjes geknipt
 
 
 
Enkele weken en vele uurtjes knippen en naaien later, al een aantal blokken klaar
 
 
 

 Weer wat later al 6 rijen met blokken klaar, inclusief de tussendriehoeken
 
 
 
Lekker afstekende sashings ertussen gezet
 
 
 
 
Er komt nog een sashing omheen in blauw, waarvan al een stukje eraan gezet gisteravond onder het kijken naar de opening van de Olympische Spelen
Dit weekend niet veel tijd om te quilten, maar volgende week hoop ik de rest van het blauw eraan te zetten en de border.
 
 
 
 
Helaas heeft door dit project mijn werk aan de Sweet William even stil gelegen, maar na volgende week ga ik daar weer mee aan de slag. En natuurlijk a.s. donderdag op de Sweet William Bee zal ik er aan werken.
 
En tussendoor misschien nog aan wat andere kleine dingen werken waar ik mee bezig ben.
Zou er een quiltster zijn die maar aan een project tegelijk werkt en pas iets nieuws begint als dat ene project helemaal af is?? Ik denk het niet hihi.
 
Ik wens iedereen een fijn weekend
 
groetjes
Bernadette

 
 

4 opmerkingen:

 1. Hoi Bernadette,

  Woh wat een prachtige kleuren, wordt een hele mooie quilt zo te zien. Nou, ik kan me redelijk beheersen maar ik kan naast het patchen en quilten geen weerstand bieden aan het borduren. Dus dat doe ik graag 's avonds aan de grote tafel, want anders gaat manlief ook mekkeren als ik steeds boven zit met mijn patchworkblokken. Dat vindt hij niet gezellig en dat kan ik me eigenlijk ook wel voorstellen. De meesten gaan toch op de naaimachine en zeker de randen waar ik nu mee bezig ben en dat doe ik boven. Strijkplank bij de hand, radio aan, kopje thee erbij, mmmmm(en een klein, heeel klein chocolaadje :((
  groetjes, Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk he? Die beginnersquilt. Ik heb hem ook, hij hangt in volle glorie in de gang. je hebt prachtige kleuren gebruikt. Dit wordt helemaal mooi.
  Fijn dat je PC weer klaar is, als je niks hebt is het maar dodelijk saai.
  groetjes
  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Reacties
  1. je bedoelt de tweede rij van onderen Saskia? Die zijn echt niet moeilijk maar het patroon is ontworpen door Dorry van http://www.quilt-it.nl/ en ik kan dat dus niet doorgeven ivm copywright.
   groetjes
   Bernadette

   Verwijderen