dinsdag 12 augustus 2014

Bruiloft zoon en schoondochter

Afgelopen vrijdag zijn mijn zoon en schoondochter getrouwd. Oftewel op zijn ouderwets "in het huwelijk getreden" zoals men vroeger zei.
Mijn zoon kwam al vroeg deze kant op om zich om te kleden van zijn gewone kloffie in zijn trouwpak . Ik wist wel dat hem een pak goed stond maar nu vond ik hem ronduit een knappe vent als je dat tenminste van je zoon mag zeggen. Hij lijkt erg op zijn vader want van mij heeft ie dat knappe niet.

Ziet er goed uit toch? Beetje stijfjes geposeerd maar hij heeft een hekel aan op de foto gaan.
 
Hij had een prachtig bruidsboeket bij zich
 
 zoon en kleindochter
 broer en zus
zoon en ik zei de gek
 
Op deze manier kon hij ook met zijn vader op de foto en dat vond ik even een heel emotioneel moment. Op zo'n dag voel je het gemis toch extra.
 
We dachten dat we in zijn auto naar de bruid zouden rijden met ons viertjes maar nee, meneer had voor zichzelf een prachtige auto geregeld en voor ons reed de broer van de bruid in hun auto.


 
 Prachtige A-Ford trok nogal wat bekijks bij mijn flatgebouw.
En nu....
 
 
Naar de bruid!! Die stond al ongeduldig te wachten maar ja met zo'n auto rijdt je nu eenmaal niet zo hard. Voor haar was een verrassing, ze wist helemaal niet dat mijn zoon een auto geregeld had.
 
Zoon, schoondochter en ???? samen op de foto
 
 Een prachtig paar
Nog even bij de auto poseren en toen naar het gemeentehuis
 
 
Mijn kleindochter mocht meerijden in de bruidsauto en ze zat onderweg te zwaaien als een klein prinsesje, Je kon zien dat ze er enorm van genoot om een keer in zo'n auto te mogen zitten.
 

Van het huwelijk op het gemeentehuis heb ik nog geen foto's, die volgen misschien later eens. De ambtenaar maakte er een leuke ceremonie van, door ook mijn kleindochter erbij te betrekken en haar een beetje uit te leggen wat trouwen nu eigenlijk betekend. Want dit was voor haar de eerste keer dat ze zoiets meemaakt.
Jammer dat we bij het Paleis Raadhuis hier weinig buiten foto's konden maken omdat de regen met bakken uit de lucht viel.
 
Omdat mijn zoon en schoondochter over ongeveer 3 maanden hun 1e kindje verwachten hebben ze het feest klein gehouden en gezellig thuis gevierd.
 
 
Zoonlief had een bruidstaart geregeld en die smaakte overheerlijk.
 De taart
 Op de onderste laag stonden hun namen
 bovenop een modern bruidspaar en de datum
 
 
Al met al was het een erg gezellige dag en het was leuk om zijn vrienden nog eens te zien. Ze kennen elkaar al vanaf de kleuterschool en ook met de later bijgekomen echtgenotes en vriendinnen klikt het goed. Ik zie ze natuurlijk niet zo vaak meer nu hij al poos uit huis is, dus moest er even bij gekletst worden.
Ook familie en vrienden van hun allebei waren aanwezig, dus op gegeven moment was het een gekakel van jewelste, maar erg leuke dag ondanks de regen.
 
Nu nog bijna 3 maanden en dan wordt mijn 2e kleinkind geboren, weer iets om naar uit te kijken
 
groetjes
 
Bernadette2 opmerkingen:

 1. Leuk, mooi, lief gezellig.
  Spannend, nog 3 maanden.
  Je kleindochter is groot / lang.
  Volgens mij heb jij een heel leuk jasje/vestje aan.
  grtjs Mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oo zie ik nu pas dat je een blogje hebt geschreven over de bruiloft.
  Ziet er mooi en gezellig uit .
  Volgens mij heb je genoten en nu afwachten tot je 2 de kleinkind wordt geboren.
  ook al zo spannend.
  Groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen