vrijdag 1 augustus 2014

Huwelijk en echo

Het zover, mijn zoon en schoondochter gaan a.s. vrijdag trouwen. Omdat mijn schoondochter dan al 28 weken zwanger is, wordt het een kleine bruiloft maar dat mag de pret niet drukken. Het wordt sowieso een bijzondere dag voor hen en mij.

De uitnodiging

Zoonlief komt, heel traditioneel en wat ik erg fijn vind, zich bij mij aankleden en dan gaan we naar hun huis om de bruid op te halen.
Zijn pak hangt al paar weken hier in de kast en hij was sneller klaar dan ik moet ik zeggen. Ik had een idee van hoe ik er uit wilde zien maar kon daar niet voor slagen en dan is het zoooo  moeilijk om iets anders te vinden.
Ik had eerst wat gekocht bij Miss Etam maar was er nog niet helemaal tevreden over, daarna nog wat bij een andere winkel maar uiteindelijk terecht gekomen bij Maxxmode in Dongen en daar was ik op slag verliefd op wat ik nu heb. Foto's volgen later anders is er de verrassing af want ook bruid en bruidegom kunnen dit natuurlijk lezen.

Afgelopen week hadden de vrienden van mijn zoon een vrijgezellenfeestje georganiseerd en heel toepasselijk de a.s. bruidegom in een pak gehesen waardoor hij zich even kon voelen zoals zijn aanstaande zich nu voelt met dit warme weer, namelijk erg zwanger en erg warm, heel erg warm!!
De niet zo sexy achterkant hihi
 
 
Gistermiddag mocht ik mee, met de aanstaande ouders want ze lieten een zogenaamde pretecho maken in 3-D.
Wat fantastisch om zo je kleinkind al te kunnen zien.
 
Ik kende eigenlijk alleen de zwart-wit echo's maar bij 3-D kun je gewoon al een compleet kindje zien.
Moest me echt goed houden om niet in tranen uit te barsten, want ben zo blij dat ik dit nog mag meemaken. Voor hetzelfde geld was het vorige week anders afgelopen toch.
Onderstaande collage heeft mijn schoondochter gisteren snel even gemaakt van de dvd die ze meekregen.
Zo geweldig om te zien dat alles erop en eraan zit zoals het hoort.
 
 
Na de echo zijn we nog even naar de babywinkel geweest om mijn cadeau voor deze kleine spruit te kopen. Het is een mooie wipstoel geworden en daarnaast nog wat kleinigheden die je als ouders goed kunt gebruiken zoals kam en borsteltje, nagelgarnituur voor de kleine en een leuke doos voor de billendoekjes. Het is nog wat vroeg maar ook een klein doosje voor de eerste melktandjes werd meegenomen en een opbergeend voor de badspeeltjes.
De wipstoel blijft nog even in de doos dus die staat er niet bij.
 
 
Zo, nu ga ik weer even rusten en daarna boodschapjes doen voor de eerste keer alleen na vorige week
 
 
groetjes en fijn weekend
 
Bernadette

 
 


3 opmerkingen:

 1. Alvast gefeliciteerd, voor het bruidspaar en voor jou natuurlijk.
  Dat het een mooie fijne dag mag worden.
  Onze zoon in NYC heeft toen ook bij ons in het appartement geslapen ! en zivh netjes opgetuttert.

  Mooi die collage en zo duidelijk.
  Alles erop en eraan zoals het hoort, hartstikke goed. Dubbel gefeliciteerd.
  Daar mag je best een traantje voor laten.
  groetjes Mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijke gebeurtenis staat je te wachten, een trouwerij en later nog een kleinkinderen er bij, kan me voorstellen dat de voorpret ook wel wat traantjes opleveren.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. OO Wat leuk ,wat heerlijk voor je dat er zoveel leuks je te wachten staat en zo'n 3 D echo,ja ik zou wel een traantje gelaten hebben dat mag best.Een hele fijne bruiloft.GENIET ervan.
  Groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen