zondag 16 september 2012

luie zondag om bij te komen

Sorry heeft even geduurd voor ik weer wat neerzet, maar zo'n drukke week achte de boeg.
Maar nu heb ik luie zondag om bij te komen van gisteren.
 We hadden op het bedrijf waar ik vrijwilligerswerk doe een open dag met aansluitend een personeelsfeestje. Dit vanwege 40 jarig bestaan van het bedrijf. Het was een erg gezellige maar drukke dag, bezocht door ruim 300 mensen en dat is best vermoeiend als je een deel daarvan te woord staat en uitleg over alles geeft.
Om half 5 was iedereen die kwam kijken zo ongeveer vertrokken en toen konden we lekker gaan zitten met een drankje ( ik cola light) en rond 6 uur werd er een heerlijk buffet neergezet waar wij ons te goed aan konden doen.
Heb helaas geen foto's dus je mag je verbeelding laten werken bij de woorden huzarensalade, schalen met allerlei tapashapjes, diverse vissoorten, garnalen en crab, heerlijk vers stokbrood met kruidenboter, nog wat andere broodsoorten en eigenlijk te veel om op te noemen. Maar lekker was het zeker. Ik ben rond 9 uur naar huis gegaan want was echt helemaal afgebrand. Thuis nog even de hond uitgelaten en toen naar bed.
Dadelijk even naar meneer Albert want door de drukte geen tijd gehad nog voor boodschapjes en daarna toch even verder met mijn kerstquilt zodat ik van de week misschien foto's kan maken van alle 16 blokken die ik ga gebruiken
fijne zondag
Bernadette

Geen opmerkingen:

Een reactie posten