dinsdag 11 september 2012

nieuwsgierig

Nou zul je denken wie is er nieuwsgierig, het antwoord is ik , normaal niet zo maar nu wel dus
Waarom? Nou dat is een verhaal apart.
Het begon op zaterdag nu anderhalve week geleden. Mijn zoon, dochter, schoonzoon en kleindochter kwamen eten. Eerder op de dag kwam mijn zoon wat klusjes doen en zei hij zo terloops tijdens het klussen: mam, heb jij tussen Kerstmis en Oud- en Nieuwjaar iets te doen.
Ik: ja, mijn vrijwilligerswerk en oppassen.
Hij: nou dan regel maar dat je die dagen niks hebt.
Ik: Waarom?
Hij: dat is een verrassing voor je verjaardag.
Nu ben ik pas in december jarig dus nog 3 maanden wachten,  dat vind ik nog erruuuuug lang om te wachten op wat er die dagen komen gaat.

Vandaag ging het verhaal verder. Ik was naar de huisarts geweest ivm vermoedelijk ontsteking aan mijn achillespees en zoon belde op om te vragen wat dokter had gezegd. Ik mag dus naar fysiotherapeut hiervoor.
 Meteen zei hij: o ja, die dagen, kun je die nog verzetten want het wordt de woensdag voor Kerst dus 19 december t/m 24 december.
Ik weer: waarvoor dan, wat gaan we doen??
Hij: dat verklap ik niet maar het is voor je verjaardag en voor Kerst.
Zo wordt je toch vanzelf neiuwsgierig of niet dan??
Vanmiddag weer telefoon, moest hij weten onder welke naam ik op mijn ID- kaart sta, mijn meisjesnaam of de naam van mijn overleden echtgenoot en of ik een doorlopende reisverzekering heb. Ik snap er nu echt niks meer van wat hij van plan is, jullie wel??

Hij zei wel vandaag dat hij denkt geen 3 maanden zijn mond te kunnen houden, dus ik hoop maar dat hij gauw verteld want anders blijf ik vissen tot ik weet ben ik bang.
Vanavond kwam mijn dochter hier quilten en ik heb haar gevraagd of zij wat wist en ja hoor, mijn zoon had vandaag tegen haar verteld en haar meteen gevraagd of mijn hond Snoet dan paar dagen bij haar mag zijn. Dus ik vissen wat het was, maar ook zij is zo gesloten als een oester pppfffff
Ik vind wel knap dat ze allebei zo goed hun mond kunnen houden als nodig is, petje af.
Onder het vragen de laatste 2 blokken van mijn kerstquilt gesneden, nog niet opgespeld dus foto volgt later deze week.
groetjes
Bernadette1 opmerking: