maandag 10 september 2012

vette pech

Ik heb dit weekend even niet veel gedaan. De reden:
was zaterdag bezig met het tasje voor mijn kleindochter(foto's in een van mijn vorige berichten) en moest de knoopgaten open maken. Ik gebruik daar altijd tornmesje voor en 2 spelden om te voorkomen dat ik uitschiet. Wat denk dat er gebeurd. Tornmesje is net nieuw en zo door de speld heen in het klepje, dus nu moet ik iets verzinnen om dat gat weg te werken. Maar daar had ik dus even helemaal genoeg van en doe dat van de week wel.
Daarnaast zaterdag gezellig visite gehad (mijn oppaskindje met mamma) en gisteren genoten van het goede weer d.m.v een tochtje door de natuur op mijn scootmobiel.
 

Vanmorgen bij het opstaan dacht ik: ja vandaag ga ik weer lekker veel doen dus: stofjes gepakt en blok 13 en 14 gesneden en op een luier gespeld.  Toch handig dat ik die luiers bewaard heb al ruim 30 jaar, niet dat ik wist wat er mee te doen maar vond zonde om zomaar weg te gooien en nu komen ze goed van pas.

Dus vanavond kan ik weer lekker verder met patchwork als ik naar mijn dochter ga.
dan van de week de laatste 2 blokken snijden en als ze allemaal klaar zijn foto maken van alle 16 tegelijk om aan jullie te laten zien.
groetjes en veel quiltplezier
Bernadette

1 opmerking:

 1. Hoi Bernadette,

  Begrijp ik goed datnjijmgraag volgers wilt hebben? Dat moeten de mensen zelf doen, dat kun jij niet doen. Jij doet dat ook zelf bij andere lezers? Of begrijp ik jou niet goed?
  Mail me anders even op wietske.meinders@hotmail.com. Ik kan helaas ook niet veel voor je doen, ik heb de kennis in mijn nageslacht, zelf ben ik ook een kluns op dit gebied.

  Groetjes

  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen