zondag 2 maart 2014

van alles wat

Het is al weer even geleden dat ik wat schreef maar had niet veel te melden.

Nu wel, dus maar weer eens aan de pc gaan zitten om jullie op de hoogte te houden

Allereerst hebben onze kinderen en ik afgelopen week een moeilijke maandag gehad. Het was precies 10 jaar geleden dat mijn lieve man en hun vader is overleden. Hij zou op die dag 60 geworden zijn. Hij is namelijk op zijn 50ste verjaardag overleden, daar vocht hij voor om die te mogen halen en dat is hem gelukt met alle kracht die hij in zich had. Onze kinderen komen die dag ook altijd naar mij toe om hem samen te herdenken en leuke herinneringen op te halen.

Dag menneke, tot ooit
 
 
 Van de week druk bezig geweest met appliqueren en het resultaat:
 Dit mandje van de Sweet William
en 3 gebroken en een kromme naald
 
Vraag me niet hoe ik dat doe, want ik weet het niet, ik ken waarschijnlijk mijn eigen krachten niet en knijpt zo de naald in stukken.

Vorige week zondag ben ik op stap geweest om naar puppy's te kijken, want nu Snoet er niet meer is, is het hier toch wel erg stil in huis en ik mis mijn dagelijkse wandelingetjes. Nu kan ik natuurlijk wel in mijn eentje gaan  wandelen maar dat doe ik niet zo makkelijk. Ik wil dus weer een nieuw hondje maar niet meer zo'n hele grote boxer. Snoet was erg lief maar door mijn gezondheidsproblemen af en toe toch te sterk voor mij tijdens onze wandelingetjes.
Dus nu wordt het waarschijnlijk een van onderstaande kleintjes. Als het doorgaat komt ze eind maart deze kant op.

Lief he
Het zijn Boston terriërs en lijken wel een klein beetje op miniboxertjes. O ik hoop zo dat er een leuke voor me bij zit, want de fokker kijkt naar het karakter van de hondjes of er een bij is die bij me past anders moet ik op een volgend nestje wachten. Duimen jullie voor me dat het er een uit dit nestje wordt??
 
 
En natuurlijk ben ik ook druk bezig met bedenken wat ik komend weekend mee ga nemen op weekend want ik ga met Dorry van http://www.quilt-it.nl/  en nog tal van andere dames op quiltweekend. Het wordt voor mij de eerste keer en vind het best spannend. Wat gaan we doen, wie komen er allemaal en niet onbelangrijk wat laat iedereen zien op de show en tell die we gaan houden. Kortom: ik heb er zin in !!
 

En dan staat er nog iets spannends te gebeuren maar daar ga ik verder nog niets over vertellen, dat horen jullie mettertijd pas. Sorry.
 
 
Vandaag ga ik weer kijken bij de puppy's om te zien of ze goed gegroeid zijn en om foto's te maken natuurlijk.
 
Ik wens iedereen een fijne zondag
groetjes
Bernadette 
 
 
 3 opmerkingen:

 1. Fijn om jouw menneke hier ook te zien! Zo dierbaar!
  En wat zie ik nou? Jippie een puppie!!!! Daar wordt ik altijd zo blij van, geweldig leuk!
  :o)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dank je Ingrid, ik hoop je de tekening nog ooit in het echt te kunnen laten zien.
   En ja leuk he een puppie, ik kan niet zonder hond is wel gebleken. Al wordt het nu een hondje.

   Verwijderen
 2. Hond of hondje, het gevoel is hetzelfde toch. Heerlijk weer een beest om je heen om vriendjes mee te worden en om voor te zorgen. Ik hoop dat er een lieverd voor je bij zit!
  Fijn quilt weekend!
  groet, Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen