dinsdag 9 februari 2016

Een lief kadootje en meer

In een van mijn vorige berichtjes liet ik jullie wat kleine roze rondjes zien, die bestemd waren voor een kadootje.
Ondertussen heb ik het kadootje gegeven en de persoon waar het voor was vond het erg leuk, het is meteen opgehangen in de babykamer.
Ook de drukker van de kaartjes heeft het schilderij ondertussen gezien en was er helemaal weg van, hij vond vooral zo mooi dat ik precies de letters had geborduurd zoals ze gedrukt zijn.
Wat het geworden is??

Een kopie van het geboortekaartje van hun dochtertje.
zo is het geworden
 
 
linksboven ligt het geboortekaartje erbij
 
Waar ik verder best wel beetje trots op ben is dat mijn Lizzy quilt af is, tenminste de top
Omdat het buiten nog te nat is en ik daarom het geheel niet op een foto kan krijgen heb ik wat gespeeld met camera en telefoon met onderstaand resultaat, 4 gedeeltes toch op een foto
 
 
 
 
Ik heb de sashings, rand met 3-hoekjes en de borders met de naaimachine gedaan omdat mijn handen niet wilden meewerken de laatste weken. Maar ben blij met het resultaat.
 
 
Verder niet zo heel veel nieuws hier, de gewone dingen zoals oppassen en wat patchen als het gaat en wat huishoudelijke dingen die mijn hulp van mij niet mag doen, zoals privedingen opruimen.
Ik had in het begin grote moeite met iemand in huis die overal kwam, overal aan zat en opruimde en ik niets meer terug kon vinden en heb daarom bepaalde kasten tot prive gebied verklaard, met als gevolg dat ik die zelf op mag ruimen.  Maar dat lukt me tot nu toe nog goed gelukkig.
 
 
Gisteren even  een heerlijk pannetje pompoensoep gemaakt naar een recept wat ik kreeg van Nietteke, ik heb er zelf nog wat eigen dingen bij gedaan
 
smaakte heerlijk met die storm buiten
 
 
En morgen, woensdag 10 februari is er weer een Bee bij mij thuis. Heb je zin om langs te komen stuur dan even een berichtje via Facebook of naar bernadettes.hobbyplekje@gmail.com en je krijgt van mij het adres waar je van harte welkom bent om te patchen, kletsen en koffie/thee te drinken met wat lekkers erbij.
 
Groetjes
Bernadette 
2 opmerkingen:

  1. Hoi Bernadette, wat heb je dat mooi gedaan, dat cadeautje naar voorbeeld van het geboortekaartje! Dat kon niet anders dan enorm gewaardeerd worden. Ben erg benieuwd naar de Lizzy-top, die trouwens toch nog goed op de foto staat. Gezellig weer een bee. Hoor graag welke twist de pompoensoep kreeg. Vriendelijke groet, Nietteke

    BeantwoordenVerwijderen